Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatos betegellátási rendről.

A biztonságos betegellátás feltételeinek biztosítása, az előírások betartása közös érdekünk, így biztosítható a pácienseink és munkatársaink fertőződési kockázatának minimalizálása.

Kérjük, amennyiben felső légúti betegség tüneteit észlelik magukon (pl. láz, szaglás, ízérzés elvesztése, köhögés, mellkasi fájdalom, nehézlégzés stb.) vagy kapcsolatba léptek esetlegesen fertőzött személlyel, halasszák későbbre a tervezett ellátásukat és jelentkezzenek háziorvosuknál!

A rendelőben a vizsgálatot megelőzően minden páciensnek írásban, kérdőív kitöltésével kell nyilatkoznia az esetleges fertőződési kockázatról.

A váróba és a rendelőbe csak a beteg léphet be, a kísérőket kérjük, a rendelőn kívül várakozzanak! Kérjük Pácienseinket, a rendelőben szájmaszkot viseljenek, illetve a váróterembe való belépést követően használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

A rendelő tárgyainak felületét minden páciens után fertőtlenítjük. A rendelőben HEPA betétes vírusszűrő légtisztító berendezést üzemeltetünk, illetve a légteret naponta többször ózongenerátorral fertőtlenítjük.

Az intézkedések betartása közös érdekünk, kérjük megértésüket és együttműködésüket!

Dr. Oroszlán Zsolt

VénaCentrum